Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:51:56 GMT

اوترنت؛ اینترنت رایگان آمریکا برای ایران 

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۵۰۱۹

اوترنت؛ اینترنت رایگان آمریکا برای ایران 

مجله مهر: «آمریکا مجوز دسترسی به اینترنت آزاد برای ایرانیان را صادر کرده است!» 

با اینکه خبر قدیمی است، اما رسانه‌های آمریکا هر از گاهی و با بهانه‌های مختلف خبر را دوباره منتشر می‌کنند و از دسترسی اینترنت آزاد برای مردم حرف می‌زنند.  اینترنتی که آمریکا از آن صحبت می‌کند، اینترنت ماهواره‌ای است.  اینترنت ماهواره‌ای اینترنتی است که از طریق شبکه ماهواره‌ای ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بعضی از این سرویس‌ها به بشقاب‌های بزرگ و ثابت احتیاج دارند. البته تجهیزاتی شبیه یک لپ‌تاپ کوچک نیز وجود دارند که با آن‌ها می‌شود سیگنال را گرفت. 

اما نکته مهم‌تر این است آمریکا چند سال گذشته درباره این اینترنت رایگان و بدون فیلتر صحبت کرده و هربار هم وعده می‌دهد که به زودی آن را در اختیار مردم ایران قرار می‌دهد، هرگز به این اشاره نمی‌کند که برای راه‌اندازی این اینترنت تجهیزات خاصی لازم است که باید از خارج از ایران وارد بشوند و قیمتشان بالاست. همینطور هزینه پهنای باند نیز برای اینترنت ماهواره‌ای بسیار بالاست و شاید بتوان گفت در بعضی موارد تا ۱۰۰برابر هزینه اینترنت عادی تمام می‌شود.

 پس این ایده که یک کشور خارجی بتواند اینترنت را به صورت سراسری برای همه ایرانی‌ها فراهم کند، علاوه بر هزینه بالا اساسا امکان پذیر نیست!

از طرفی راه‌اندازی چنین امکانی در کشورهای دیگر که با دستور مستقیم دولت آمریکا خواهد بود؛ قطعا از روی خیرخواهی نیست، همان‌طور که حتی پیش از این یکی مدیران بخش امنیت گوگل درباره جاسوسی آمریکا از طریق اینترنت هشدار داده و گفته بود که «فعالیت‌های جاسوسی دولت آمریکا، آینده اینترنت را به طور جدی در معرض خطر قرار داده و ممکن است به فروپاشی آن بینجامد، جاسوسی‌های نهادهای آمریکایی، کشورها را به راه اندازی اینترنت ملی ترغیب می‌کند.»

با در نظر گرفتن این نکات اساسا بحث درباره راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای یا هرنام دیگری که بر رویش بگذاریم، نه تنها منتفی است بلکه، برای امنیت کشور خطرناک خواهد بود. 

البته در حالی‌ آمریکا از اینترنت جهانی و بدون فیلتر صحبت می‌کند که در کشور خودشان هم فیلترینگ در زمینه‌های مختلفی وجود دارد. 

اوترنت محصول شرکت( MDIF)صندوق سرمایه گذاری برای توسعه رسانه‌ها) است که با اسامی متعددی مانند «اینترنت رایگان»، «اینترنت خارج از جو»، «اینترنت ماهواره‌ای»، «اینترنت آزاد»، «اینترنت پر سرعت و بدون سانسور»، «وای فای پرسرعت و بدون سانسور» و حتی «در سایه» معرفی شده و آن گونه که شعار داده می‌شد، هدف از اجرای آن، کمک به آن دسته از مردمان ساکن کره خاکی ست که دسترسی به اینترنت ندارند.  این پروژه قرار بود از نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی آغاز به کار کند و ماهواره‌هایی نیز برای پوشش برخی مناطق کره زمین مستقر شدند. 

کد خبر 4779706 شراره داودی

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت کاربران اینترنت اینترنت پرسرعت ایالات متحده آمریکا صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران اینفوگرافیک صفحه اول روزنامه های اقتصادی صفحه اول روزنامه های ورزشی بنزین قیمت بنزین کودکان کیوسک مطبوعاتی ایالات متحده آمریکا شهرداری تهران اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر

رییس سازمان فضایی ایران گفت: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول ۱۴۰۳ پرتاب خواهیم کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه‌های فضایی ایران در سال 1403 اظهار کرد: در سال 1403 تعداد زیادی از ماهواره‌های مخابراتی و تحقیقاتی در مقایسه با سال گذشته به فضا پرتاب خواهد شد.

سالاریه تصریح کرد: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع 3، ظفر 2، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول 1403 پرتاب خواهیم کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه ایران برای پرتاب بلوک انتقال مداری در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به قرار گرفتن نمونه دوم ماهواره پارس 1 در مسیر پرتاب گفت: نمونه اول ماهواره پارس 1 در مدار قرار گرفته و امروز تست‌های آن در حال انجام است.

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

سالاریه گفت: اصلاحاتی برای ماهواره پارس 1 نیاز است که این اصلاحات را به نمونه دوم پارس 1 اعمال خواهیم کرد و این ماهواره در مسیر پرتاب قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • پیروزی بدون جنگ