Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به عدم قطعیت‌ در تصمیم‌گیری‌ها به دلیل تداوم شیوع کرونا و خیز پنجم این بیماری گفت: در ترم آتی حتی اگر کلاس‌ها به صورت ترکیبی و یا غیر حضوری باشد، امتحانات به صورت حضوری خواهد بود.

دکتر ابوالفضل واحدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وعده واکسیناسیون دانشگاهیان در مرداد ماه اظهار کرد: متاسفانه، ما در برنامه‌ریزی‌های خود در دانشگاه‌ها، با عدم قطعیت مواجه هستیم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل به همه دانشکده‌ها اعلام کرده‌ایم که برنامه‌ریزی‌های خود را به طریقی انجام دهند که هر سه احتمال یعنی برگزاری کلاس‌ها به صورت کاملا حضوری، کاملا مجازی و شیوه ترکیبی را در نظر بگیرند و بر مبنای آن برنامه‌ریزی‌های خود را انجام دهند. 

وی ادامه داد: اگر واکسیناسیون جامعه دانشگاهی، مطابق با قولی که از پیش داده شده، در مرداد و شهریور ماه انجام شود، ایده‌آل ما این است که کلاس‌های ما در ترم پاییز به صورت حضوری برگزار شود.بنابراین ما همه آمادگی‌ها برای برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری را داریم. ولی با شرایطی که وجود دارد، احتمالا چنین برنامه‌ای خوشبینانه است.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه ممکن است واکسیناسیون بخشی از دانشجویان با توجه به اولویت‌بندی‌ها انجام شود، افزود: در این صورت ما شرایط ترکیبی را در نظر خواهیم گرفت و برنامه ما به این صورت خواهد بود که بخشی از کلاس‌ها به صورت حضوری باشد و به محض اینکه واکسیناسیون انجام شد، کلاس‌ها به صورت کاملا حضوری برگزار شود. 

وی با تاکید بر اینکه امتحانات در ترم آتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد، عنوان کرد: در ترم بعد، حتی اگر کلاس‌ها به صورت ترکیبی و یا غیر حضوری باشد، امتحانات به صورت حضوری خواهد بود ولی این عدم قطعیت‌ها شرایط را سخت کرده است. 

دکتر واحدی گفت: امسال مسئله‌ی دیگری هم در رابطه با ورودی‌های تحصیلات تکمیلی در ترم آتی  وجود دارد. چراکه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ امسال به تعویق افتاده و در مرداد ماه برگزار خواهد شد. این امر سبب می‌شود نتایج در مهرماه اعلام شود که باعث می‌شود برنامه‌ریزی‌های ما سخت‌تر شود. کلاس‌های دانشجویان کارشناسی از ۲۷ شهریور آغاز می‌شود ولی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، کلاس‌ها به ناچار از  آبان‌ ماه آغاز خواهد شد. 

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به برگزاری کارگاه‌های جبرانی در تابستان جاری ادامه داد: ما برای تابستان نیز برنامه‌ریزی کرده بودیم که کارگاه‌های جبرانی دانشجویان را برگزار کنیم ولی لازمه برگزاری کلاس‌ها بهبود شرایط کرونایی و دستورات ستاد مقابله با کرونا است. اگر شرایط تهران از وضعیت قرمز و نارنجی خارج شود و ما مجوز برگزاری کلاس‌ها را داشته باشیم، برخی از کلاس‌ها و کارگاه‌ها را برگزار می‌کنیم که البته بخشی از این کلاس‌ها نیز به صورت غیرحضوری است و بخش حضوری آن منوط به مجوز ستاد مقابله با کرونا است. 

وی در رابطه با کلاس‌های عملی در ترم آتی نیز گفت: با توجه به احتمال غالب برگزاری کلاس‌ها به صورت ترکیبی، احتمالا بخشی از  کلاس‌ها در مهر و آبان به صورت غیرحضوری برگزار شود و بخش عملی کلاس‌ها در آذر و دی انجام شود. تا واکسیناسیون دانشجویان به صورت کامل‌ انجام شود. 

دکتر واحدی با بیان اینکه در ترم آتی برخی از رشته گرایش‌های جدید نیز ارائه خواهیم داد، گفت: به عنوان مثال در میان گرایش‌های میان رشته‌ای، دکتری ماهواره برای اولین بار ارائه خواهد شد و دکتری طراحی صنعتی نیز جزء رشته‌های جدید است. همچنین رشته مهندسی بنادر و کشتیرانی به نوعی از رشته‌های میان رشته‌ای جدید است. رشته مهندسی سیستم‌های انرژی نیز برای اولین بار در سال جدید پذیرش دانشجو خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا دانشگاه علم و صنعت کلاس مجازی برگزاری کلاس ها برنامه ریزی کلاس ها به صورت صورت حضوری حضوری برگزار ترم آتی انجام شود خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد
  • برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند