Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصب و استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ساده است، در این مقاله قصد داریم به شما عزیزان آموزش دهیم چگونه تجهیزات اینترنت استارلینک (Starlink) را نصب و برای استفاده آماده کنید.

‌به گزارش ایمنا، استارلینک یا Starlink پروژه اینترنت ماهواره‌ای است که توسط کمپانی SpaceX اداره می‌شود و دسترسی اینترنت ماهواره‌ای را برای اکثر نقاط کره زمین فراهم می‌کند و بسیاری اعتقاد دارند این یک هدیه الهی بالقوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در یک شهر بزرگ زندگی می‌کنید، احتمالاً از سرعت اینترنت نسبتاً سریع، شاید حتی تا سرعت 1Gbps یا بالاتر بهره می‌برید، اما تصور کنید که در یک شهر کوچک یا نقطه‌ای دور افتاده سرعت اینترنت را هر روز با ۲۰ مگابیت در ثانیه یا حتی به اندازه ۰.۸ مگابیت در ثانیه تحمل کنید. بدتر اینکه در منطقه شما فقط یک یا دو ارائه دهنده خدمات اینترنتی برای انتخاب دارد که این عدم وجود رقابت باعث افت کیفیت و نارضایتی‌های مختلف می‌شود.

متأسفانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان در همین وضعیت گیر افتاده اند. نصب فیبر در یک شهر و آوردن پهنای باند گیگابیت برای میلیون‌ها مشتری مطمئناً سودآور است، اما در خانه‌های روستایی که فقط چند صد نفر زندگی می‌کنند این شرایط محیا نیست.

چگونه اینترنت استارلینک را راه اندازی کنیم؟

با بیش از ۱۰ هزار کاربر در سراسر جهان و ۹۹ دلار پیش خرید در بیش از شش کشور، تقاضا برای شبکه اینترنتی Starlink اسپیس ایکس به سرعت در حال افزایش است.

هدف ایلان ماسک، ایجاد یک سیستم پهن باند پرسرعت است که توسط ماهواره‌هایی اداره می‌شود که دور زمین می‌چرخند و اینترنت را برای مردم، به ویژه در مناطق روستایی، فراهم می‌کند. تا اواسط سال ۲۰۲۷ تا ۴۲ هزار ماهواره در مدار زمین وجود خواهد داشت.

چگونه می‌توانید سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را از خانه خود راه اندازی کنید؟

کیت Starlink اسپیس ایکس به طور مرتب روی هم چیده شده و در جعبه متصل شده و آماده اتصال به برق و همسویی با ماهواره‌های در مدار است؛ این کیت در ۵ مرحله ساده راه اندازی می‌شود.

یک فضای باز پیدا کنید

برای اینکه Starlink بهترین سرعت را ارائه دهد، دیش باید حدود ۱۰۰ درجه زاویه دید مستقیم آسمان صاف داشته باشد تا به راحتی به ماهواره‌ها متصل شود.

جعبه را باز کنید و به دستورالعمل‌ها نگاه کنید

وقتی جعبه خاکستری Starlink را باز می‌کنید، یک دستورالعمل نصب و راه اندازی مشاهده خواهید کرد.

دستورالعمل‌ها را بیرون بیاورید و بررسی کنید متوجه خواهید شد که Starlink kit با سه پایه در بالای ترمینال کنار روتر و کابل مشکی ضخیم ۱۰۰ فوتی چیده شده است.

کیت را بسازید

در این مرحله از نصب و استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک (Starlink) سه پایه را روی زمین بگذارید و میله ترمینال را روی سه پایه وصل کنید. روتر قبلاً به ترمینال و کابل متصل شده است.

اگر می‌خواهید Starlink را به طور محکم به سقف یا تیر متصل کنید، می‌توانید "Volcano Roof Mount" یا "Pipe Adapter" خریداری کنید. به معنای واقعی کلمه راه اندازی بسیار آسان است زیرا همه چیز از قبل متصل شده و آماده کار است.

Starlink را روشن کنید

کابل را به منبع تغذیه وصل کنید تا Starlink راه اندازی شود.

برنامه Starlink را دانلود کنید

در این مرحله از نصب و استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک (Starlink) برای دانلود برنامه Starlink به app store تلفن هوشمند خود بروید. برنامه را نصب کنید.

روی دکمه "Start Setup" کلیک کنید، سپس از شما می‌پرسد آیا تمام کیت وصل شده است. روی "Open Wifi Settings" کلیک کرده و به شبکه Starlink بپیوندید.

سپس نام و رمز عبور WiFi خود را در برنامه تنظیم کرده و با گوشی خود به آن متصل شوید.

به برنامه بازگردید تا زمان اتصال ترمینال به ماهواره‌ها را بررسی کنید.

سپس دیش با یکی از یکهزار و ۲۴۱ ماهواره Starlink در مدار همسو می‌شود که ممکن است چند دقیقه طول بکشد.

کد خبر 511244

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اینترنت ماهواره ای اینترنت ماهواره ای در ایران اینترنت ماهواره ای رایگان اینترنت ماهواره ای رایگان w3 اینترنت ماهواره ای قیمت قیمت اینترنت ماهواره ای اینترنت ماهواره شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ماهواره ها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند

اغلب ماهواره‌ها از فرکانس‌های رادیویی به‌منظور ارتباطات خود بهره می‌برند؛ اما شرکت هابل نتورک به‌تازگی اعلام کرده است که از فناوری بلوتوث برای برقراری ارتباط مستقیم با یک ماهواره کمک گرفته است. این برای اولین‌بار در تاریخ است که اتصال بلوتوث با یک ماهواره داخل مدار انجام می‌گیرد و می‌تواند نویدبخش کاربرد‌های متعدد در آینده نزدیک باشد.

برقراری اتصال بلوتوث ماهواره‌ای چه اهمیتی دارد؟

شرکت هابل نتورک در ماه گذشته اقدام به ارسال دو ماهواره به مدار زمین از طریق ماموریت مشترک Transporter ۱۰ اسپیس ایکس کرد و از آن زمان تاکنون، با موفقیت توانسته سیگنال‌های مبتنی بر تراشه ۳.۵ میلی‌متری بلوتوث را از فاصله ۶۰۰ کیلومتری سطح زمین، دریافت نماید. این شرکت ادعا دارد که طیف کاربرد‌های متصور برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای، بسیار وسیع است که از میان آنها می‌توان به خدمات لجستیک، پایش دام‌ها در مراتع، قلاده‌های هوشمند برای حیوانات خانگی، پایش وضعیت خاک در نقاط مختلف، ردیابی قطعات خودرو و حتی مراقبت بهتر و دقیق‌تر از کودکان اشاره کرد.

پایش مستمر موقعیت مکانی، به‌خصوص در مناطق دور افتاده یکی از اصلی‌ترین کاربرد‌های اتصال بلوتوث ماهواره‌ای است که می‌تواند برای صنایع مختلف، مفید واقع شود. پس از ارسال تمامی ماهواره‌های مورد نیاز به مدار زمین، کاربران با استفاده از دستگاه‌های فعلی و تنها با نصب یک فریمور می‌توانند از اتصال بلوتوث با ماهواره‌ها بهره‌مند شوند. گسترش دستگاه‌های متصل به شبکه و اینترنت اشیاء باعث شده است تا نیاز برای راه‌حلی بهینه با مصرف انرژی پایین جهت موقعیت‌یابی ایجاد شود. هابل نتورک امید دارد تا با ارائه خدمات آتی خود، بتواند خلاء موجود در این زمینه را از بین ببرد و نگرانی سایر شرکت‌ها در به‌کارگیری فناوری‌های نوین را برطرف سازد.

شرکت هابل نتورک در سال ۲۰۲۱ توسط الکس هارو، بنیان‌گذار Life۳۶۰ و بن وایلد، موسس Lotera تاسیس شد. البته در کنار این دو نفر، یک مهندس هوافضا به‌نام جان کیم در شکل‌گیری شرکت نقش مستقیم داشته است و یکی از هم‌بنیان‌گذاران به‌شمار می‌رود. الکس هارو اشاره دارد که ایده اتصال بلوتوث ماهواره‌ای در ابتدا بسیار دور از ذهن به نظر می‌رسید؛ مخصوصاً با توجه به اینکه حتی دستگاه‌های نزدیک به‌هم نیز در برقراری چنین اتصالی گاهاً با مشکل مواجه می‌شوند. این شرکت در ادامه توانست با نوآوری و توسعه نرم‌افزاری مخصوص برای برقراری اتصال بلوتوث با فواصل طولانی از طریق تراشه‌های رایج فعلی، قسمت عمده‌ای از چالش پیش‌روی خود را پشت‌سر بگذارند.

هابل نتورک جهت فراهم‌سازی بستر سخت‌افزاری مناسب برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای هم اقدام به طراحی آنتن خاصی کرد که امکان نصب آن روی ماهواره‌های کوچک وجود دارد. عملکرد آن تقریباً مشابه با ذره‌بین است و می‌تواند با تقویت سیگنال، ارتباط ماهواره‌ای با تراشه بلوتوث دستگاه‌های رایج را ممکن سازد. همچنین تیم توسعه اقدام به رفع موانع مرتبط با پدیده دوپلر کردند که موجب تداخلات فرکانسی می‌شد و بیشتر در دستگاه‌هایی با سرعت حرکت بالا رخ می‌دهد.

شرکت گفته شده درنظر دارد تا از طریق ماموریت Transporter ۱۱ اسپیس ایکس، اقدام به ارسال سومین ماهواره خود به مدار زمین نماید و ماهواره چهارم را هم کمی بعد به فضا بفرستد. این چهار ماهواره می‌توانند اتصال بلوتوث ماهواره‌ای به‌شکل محدودی را فراهم سازند؛ اگرچه کاربران نسخه آزمایشی از همین الان هم می‌توانند چنین اتصالی را تجربه کنند. هدف نهایی هابل نتورک، ارسال ۳۲ ماهواره تا اوایل سال ۲۰۲۶ است و می‌توانند ۲ الی ۳ ساعت اتصال در روز را ممکن کنند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد