Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، آمازون قصد دارد اولین ماهواره اینترنتی خود با نام Project Kuiper را در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ به فضا پرتاب کند. این غول فناوری درخواستی را به کمیسیون ارتباطات فدرال برای پرتاب و راه اندازی دو نمونه اولیه ماهواره خود به نام‌های KuiperSat-۱ و KuiperSat-۲ ارسال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمازون در این باره اعلام کرده است: "این ماهواره‌ها با ABL Space در موشک RS۱ پرتاب خواهند شد. "

راجیو بادیال، معاون فناوری آمازون نیز در بیانیه‌ای گفته است: "ما به زودی آماده خواهیم بود تا عملکرد ماهواره‌های جدید شرکت را در فضا ببینیم. پروژه کویپر آمازون برای ساخت شبکه ماهواره‌ای متشکل از ۳۲۳۶ ماهواره در مدار پایین زمین برای ارائه اینترنت پرسرعت به نقاط مختلف جهان برنامه ریزی شده است. این شرکت می‌گوید قصد دارد بیش از ۱۰ میلیارد دلار در پروژه کویپر سرمایه گذاری کند.

ارائه خدمات ماهواره‌های اینترنتی آمازون از چه زمانی آغاز می‌شود؟

ارائه خدمات کویپر قرار است زمانی آغاز شود که آمازون توانسته باشد ۵۷۸ ماهواره را به مدار فرستاده باشد. آمازون هفته گذشته اعلام کرد که با Verizon همکاری می‌کند تا با این غول مخابراتی در زمینه رقابت فزاینده اینترنت پرسرعت ماهواره‌ای همکاری کند. کویپر آماده است تا با شبکه Starlink SpaceX که دورترین شبکه در آخرین نسل از سیستم‌های ماهواره‌ای پهنای باند است، رقابت کند. آمازون یک مرکز ۲۱۹ هزار فوت مربعی در ردموند واقع در شهر واشنگتن دارد که برای آزمایش و ساخت ماهواره‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌خواهد در آینده نیز یک مرکز ۲۰۰۰۰ فوت مربعی دیگر اضافه کند.

راه اندازی و آزمایش KuiperSat-۱ و KuiperSat-۲ در یک سال آینده، یکی از نقاط عطف بزرگ بعدی در توسعه سیستم آمازون است. این جفت ماهواره برای آزمایش زیرساخت‌های ارتباطی و شبکه آمازون در نظر گرفته شده است و به ایستگاه‌های زمینی این شرکت مستقر در تگزاس، آمریکای جنوبی، آسیا و اقیانوسیه متصل می‌شود. طبق اعلام آمازون، انتظار می‌رود که ماهواره‌ها به مدت چهار دقیقه، تا پنج بار در روز، به آنتن‌های تگزاس متصل شوند.

بیشتر بخوانید

پای اینترنت استارلینک به خطوط هوایی باز شد

تأثیر شبکه‌هایی با صد‌ها یا هزاران ماهواره در آسمان شب موضوعی است که برای سیستم‌هایی مانند کویپر مورد توجه قرار گرفته است. مشابه «آفتاب‌گیر»‌هایی که اسپیس ایکس برای کاهش روشنایی به ماهواره‌های استارلینک اضافه کرده است. آمازون گفت: ما داده‌ها را برای مقایسه بازتاب بین دو فضاپیما جمع‌آوری خواهیم کرد و هر گونه آموخته‌ای را پس از این مأموریت با جامعه نجوم به اشتراک خواهیم گذاشت. علاوه بر این، آمازون برای مبارزه با خطر افزایش زباله‌های فضایی در مدار، تاکید کرد که نمونه‌های اولیه کویپر آن به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در پایان عمرشان کاملاً در جو می‌سوزند.

آمازون قصد دارد ماهواره‌ها را در پرتاب‌های جداگانه ABL ارسال کند که از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا بلند خواهد شد. این شرکت قبلاً اعلام کرده بود که قصد دارد پرتاب‌های خود را از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا و مجتمع فضایی اقیانوس آرام در آلاسکا انجام دهد و کیپ کاناورال را به سومین مکان پرتاب برنامه ریزی شده خود تا به امروز تبدیل کند. ABL هنوز اعلام نکرده است که قصد دارد از کدام مجموعه پرتاب در فلوریدا استفاده کند. هری اوهانلی، مدیرعامل ABL در بیانیه‌ای گفت: "آمازون نقش محوری در نسل بعدی زیرساخت‌های فضایی خواهد داشت و ما مفتخریم که به عنوان شریک پرتاب کویپر انتخاب شده‌ایم، به ویژه برای این پرواز‌های اولیه حیاتی. "

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت ماهواره ای اینترنت پرسرعت ماهواره مخابراتی ماهواره ها ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۲۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد

فنلاند در راستای طرح دیجیتالی کردن خدمات، نخستین کتابخانه الکترونیک جهان را راه‌اندازی کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کتابخانه ملی فنلاند خدمات کتابخانه الکترونیکی خود را راه‌اندازی کرده است که به عنوان یک پلتفرم پیشگام در جهان معرفی شده است. در حال حاضر، این شبکه برای ۸۵ درصد از ساکنان فنلاند در دسترس خواهد بود. این کتابخانه الکترونیکی به عنوان یک برنامه قابل دانلود برای گوشی‌ها و تبلت‌ها در دسترس است و به کاربران امکان می‌دهد کتاب‌های الکترونیکی، صوتی و مجلات دیجیتال را امانت بگیرند. این کشور، رویکرد دیجیتال را برای در دسترس قرار دادن هرچه بیشتر خدمات مرتبط با کتاب انجام داده است تا هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی را ترویج دهد.

به جای کارت کتابخانه، هنگام اولین ثبت‌نام برای سرویس از احراز هویت پیشرفته استفاده می شود. هر کسی که شهرداری محل سکونتش به این سرویس ملحق شده است، می‌تواند از کتابخانه الکترونیکی استفاده کند. هزینه این خدمات به ازای هر ساکن برای شهرداری ها ۰.۷ یورو است.

بر اساس گزارش ها، سرویس مشابه و در عین حال متفاوتی در دانمارک نیز توسعه یافته است و این ایده در سایر کشورهای شمال اروپا نیز در حال اجراست.

به عنوان یک سرویس جدید، مدیران پروژه هنوز نمی‌دانند که چگونه این رویکرد در آینده توسعه خواهد یافت. فقط زمان نشان می‌دهد که کدام اقلام بیشتر برای استقراض درخواست می‌شوند. کاربران برنامه همچنین می‌توانند بازخورد خود را در مورد این سرویس ارسال کنند و به پیشرفت بعدی آن کمک کنند.

به نظر می‌رسد که کتابخانه الکترونیکی نیز از بعضی مشکلات ذاتی کتابخانه های قدیمی رنج می‌برد، به‌ویژه این واقعیت که کاربران احتمالاً باید مدتی منتظر بمانند تا مطالب جدید منتشر شده برای امانت در دسترس قرار گیرند.

اما نکته مهم این است که مطالب خواندنی به زبان های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی در دسترس خواهد بود.

کد خبر 749601

دیگر خبرها

  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود